Zoek

Els Sinaeve (N-VA) sinds gisteren officieel inwoner van Dendermonde

Dendermonde – N-VA Lebbeke stuurde vandaag een mededeling rond waarin de partijafdeling Els Sinaeve dankt “voor haar inzet als OCMW-mandataris”.

Voorzitter André Segers: “Els verhuist naar Dendermonde en zal daar kandidaat zijn op de N-VA lijst. Als gevolg van haar verhuis – haar ID kaart is sinds gisteren 9.8.2012 officieel in orde – zal zij voor de eerstvolgende OCMW-raad haar mandaat ter beschikking stellen.”

“Els was vooral begaan met de speelpleinen in Lebbeke. Mede onder haar impuls werd een petitie georganiseerd, werden alle speelpleinen in kaart gebracht en werd deze problematiek op de agenda van de gemeenteraad geplaatst.Vooral het onderhoud en de uitrusting van de speelpleinen werden onder de aandacht gebracht. N-VA Lebbeke neemt dit dossier op in haar programma van de gemeenteraadsverkiezingen en blijft verder ijveren voor goed uitgebouwde speelterreinen voor onze kinderen”, aldus de mededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie