Broers Veldeman vandaag aan de start van Ironman in New York (update)

Update: “Inmiddels kunnen de gebroeders zich een Ironman noemen”, postte hun coach op Facebook. “Stijn won uiteindelijk de triatlon van hun Age groep 30-34 in 09:21:57 uur, Toon werd zeer knap tweede in 09:22:13 uur en Stefaan werd vierde in 09:28:19 uur. Hopelijk mogen Toon en Stefaan nu ook naar de Ironman in Hawaii. Dikke proficiat mannen … ben fier op jullie”.


Dendermonde – Vandaag – rond 13 uur Belgische tijd – nemen Stijn, Stefaan en Toon Veldeman deel aan de Ironman in New York. “Stefaan en Toon proberen ook een ticket voor Hawaï te pakken”, wordt op hun Facebookpagina gemeld. Stijn kon zich al eerder kwalificeren voor Hawaï.

Het zag er gisterenavond even naar uit dat het zwemmen niet zou doorgaan. “Om 22 uur Belgische tijd beslissing of er gezwommen wordt of niet. Iedereen hoopt van wel. Intussen veel regen in New York en voor morgen idem: 28 graden en regen”, aldus een bericht op Facebook. Deze voormiddag kwam het verlossende bericht. “Het zwemmen gaat door. Oef!!! Na een breuk in de riolering was dit bijna afgelast. Voor alle zekerheid toch niet te veel water proberen drinken. : )”

De Ironman betekent 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42 kilometer lopen. Succes Stefaan, Stijn en Toon!

“Stijn Veldeman eerste niet-prof in Ironman Florida!”
Lees hier het verhaal over de come back van Stijn Veldeman.

(c)foto: Veldeman

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie