Dendermondse verenigingen presenteren zich op vrijetijdsmarkt

Dendermonde – Het 16de cultuurseizoen wordt op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september feestelijk geopend. Op vrijdag treedt Bruno Vandenbroecke op in Belgica. Zaterdagvoormiddag vindt in de bibliotheek de familievoorstelling ‘Knies en Broos’ plaats. Het avondprogramma start met comedy in zaal Steenpoort. Ben Sluijs en Tom Van Bauwel brengen in de bibliotheek een hommage aan Paul Van Ostaijen en in de parkeergarage van Belfius brengt Roel Swanenberg straattheater. In de tuin van Huis Van Winckel concerteert het Orchestre International Du Vetex. Zondagvoormiddag 9 september geven Soetkin Baptist en Anne Vandenbossche een concert in Huis Van Winckel en om 14.00 uur start de vrijetijdsmarkt.

Meer informatie: www.vrijetijdsmarktdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie