Zoek

Anciens en nieuwkomers vinden elkaar bij Expressivo

Sint-Gillis – De corsogroep Expressivo is een nieuwkomer. Hoewel. Nieuw is misschien toch niet het juiste woord. De groep neemt voor de eerste keer deel aan het Bloemencorso, dat wel, maar achter de schermen zijn enkele zeer ervaren wagenbouwers aan de slag. “Expressivo bestaat uit anciens, drie generaties uit een familie die sinds jaren geboeid zijn door het bloemencorso, en anderzijds nieuwe enthousiastelingen, geëngageerde vrienden en kennissen”, meldt de groep op zijn website.

“De anciens bij Expressivo verdienden eerder hun sporen bij de Colmanvrienden, een corsogroep die de laatste jaren steeds vooraan in de rangschikking terug te vinden was. De verbondenheid met bloemencorso van deze vriendengroep is zo groot, dat zij gesterkt door het mooie vroeger behaalde palmares, de uitdaging om een corsowagen te bouwen aangaan.” De drijvende kracht binnen de groep is Frankie Van Beveren die de voorbije jaren als bestuurslid van het Bloemencorsocomité vooral bezig was met het kinder- en jeugdcorso.

Meer informatie: www.corsogroepexpressivo.be

Lees ook …

Springlevend Bloemencorso zorgt op 2 september voor kleur
Voorzitter Guido Van Der Jeught is blij met hernieuwde samenwerking
Stijn De Wolf: “Het artistiek niveau ligt bijzonder hoog”
Blofoyo eerst de grootmeesters van de lach
Bloemencorso maakt geslaagde doorstart

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie