Kleinveetentoonstelling dit weekend

Oudegem – Kleinveevereniging “Sport en Vermaak” voor het Land van Dendermonde organiseert in het weekend van 8 en 9 september voor de 46ste maal een kleinveetentoonstelling. De vereniging zet deze editie de Dendermondse rassen in de kijker.

Jos Galle, secretaris: “Met het konijnenras ‘De Witte van Dendermonde’ en de ‘Eend van Dendermonde zetten we het Dendermondse levende patrimonium in de kijker. Op deze manier willen we de Dendermondenaars kennis laten maken met een stukje minder gekend erfgoed.”

Naast de Dendermondse rassen kan je op de kleinveetentoonstelling ook andere raskonijnen, raskippen, sierduiven en cavia’s komen bewonderen. In totaal zijn er meer dan 500 dieren van 59 kwekers te bezichtigen.

De 46ste kleinveetentoonstelling is te bezoeken op zaterdag 8 september van 16u tot 22u en op zondag 9 september van 9.30u tot 18u in het Parochiaal Centrum te Oudegem. De inkom bedraagt 1,5 euro en kinderen tot 12 jaar komen gratis binnen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie