Wouter Van Besien geeft Groen Dendermonde duwtje in de rug


vlnr: Matthias Coppens (lijsttrekker Dendermonde), Wouter Van Besien en Inge De Bal (lijsttrekker voor de provincie).

Dendermonde – Groen Dendermonde verzamelde deze namiddag op de Grote Markt om zijn campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op gang te trappen. Lijsttrekker Matthias Coppens was tevreden dat nationaal voorzitter Wouter Van Besien tijd had vrijgemaakt om aanwezig te zijn. “We zijn om drie redenen blij u hier vandaag als gast te hebben. Het vasthouden aan principes zoals duurzaamheid inspireert ons. We willen in Dendermonde doen wat Groen op nationaal vlak doet. Daarnaast helpt uw aanwezigheid om ons in de pers te krijgen en tot slot wilden we u heel graag overtuigen dat Dendermonde de mooiste markt van Vlaanderen heeft”, introduceerde Coppens zijn nationaal voorzitter met een kwinkslag. Wouter Van Besien gaf daarna letterlijk de aftrap door een voetbal de lucht in te trappen. “Na deze symbolische aftrap zullen we in de loop van de komende weken onze agendapunten bekendmaken”, vertelde Matthias Coppens nog.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

3 reacties

Geef een reactie