Zoek

Kijkdag gevonden fietsen op 16 september

Dendermonde – Zondag 16 september organiseert de lokale politie een zogenaamde kijkdag voor gevonden fietsen. “Gedupeerden die tijdens de afgelopen zes maanden hun fiets zijn kwijt geraakt, kunnen de uitgestalde fietsen tussen 10 en 14 uur komen bekijken op de parking achter het politiegebouw, Noordlaan 150”, aldus woordvoerder Katleen Bombeke.

Het is niet nodig om een afspraak te maken of zich vooraf aan te melden. “Het is wel belangrijk dat bezoekers zoveel mogelijk documenten/bewijsstukken meebrengen waarmee ze kunnen staven dat het werkelijk hun fiets is”, laat Katleen Bombeke weten. “Als er aangifte van de diefstal werd gedaan, brengt u best de kopie van het proces-verbaal mee. Indien mogelijk brengt u ook het aankoopbewijs, een foto, het fietssleuteltje, de sleutel van het fietsslot of een ander bewijsstuk mee.”

Katleen Bombeke: “In 2011 werden 285 fietsdiefstallen aangegeven en vonden onze diensten 234 fietsen terug. Ongeveer een zesde hiervan kon terugbezorgd worden aan de eigenaar. Op zeven maanden tijd – tussen januari en eind juli 2012 – werden door onze diensten 272 fietsdiefstallen geregistreerd.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie