Zoek

Groene lijsten voor Dendermonde en provincie

Dendermonde – Gisteren, zaterdag 8 september, verzamelden de Dendermondse groenen op de Grote Markt voor de lijstvoorstelling. De lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Dendermonde, waarop 20 kandidaten staan, wordt aangevoerd door Matthias Coppens uit Dendermonde en Inge De Bal uit Grembergen, zoals eerder al werd bekendgemaakt. Op plaats drie staat Michel Van Driessche, ook uit Grembergen.

“We hebben een sterke jonge ploeg met vele nieuwe mensen die voor de eerste keer campagne voeren”, zo stelt lokaal voorzitter Graziella De Ros, die de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zal duwen. “We hebben twintig kandidaten die elk voor twee tellen, waarmee we eigenlijk een overvolle lijst voorstellen.” Daarmee alludeert ze op de ‘onvolledigheid’ van de lijst waarmee Groen naar de kiezer trekt: in Dendermonde mogen partijen tot 35 mensen op de lijst zetten.

Alle namen op de Groen-lijst:

  1. Matthias Coppens
  2. Inge De Bal
  3. Michel Van Driessche
  4. Annelies Zaeytijd
  5. Walther Boeykens
  6. Maaike Tassyns
  7. Roland De Meersman
  8. Larisa Finenko
  9. Filip Vrijders
  10. Iris Uyttersprot
  11. Joris Verhelst
  12. Els Gyssels
  13. Erik Tassyns
  14. Kathy Raes
  15. Bert Lambrecht
  16. Kate Snuczek
  17. Lieke Breuls de Tiecken
  18. Peter Goossens
  19. Robert Vermeersch
  20. Graziella De Ros

Provinciale verkiezingen

Voor de provinciale verkiezingen zal Inge De Bal de lijst trekken voor het district Dendermonde. Op die lijst nog drie andere stadsgenoten: Nicole Uyttersprot staat op plaats 6, Graziella De Ros op plaats 7 en Walther Boeykens op plaats 9.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie