Groene lijsten voor Dendermonde en provincie

Dendermonde – Gisteren, zaterdag 8 september, verzamelden de Dendermondse groenen op de Grote Markt voor de lijstvoorstelling. De lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Dendermonde, waarop 20 kandidaten staan, wordt aangevoerd door Matthias Coppens uit Dendermonde en Inge De Bal uit Grembergen, zoals eerder al werd bekendgemaakt. Op plaats drie staat Michel Van Driessche, ook uit Grembergen.

“We hebben een sterke jonge ploeg met vele nieuwe mensen die voor de eerste keer campagne voeren”, zo stelt lokaal voorzitter Graziella De Ros, die de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zal duwen. “We hebben twintig kandidaten die elk voor twee tellen, waarmee we eigenlijk een overvolle lijst voorstellen.” Daarmee alludeert ze op de ‘onvolledigheid’ van de lijst waarmee Groen naar de kiezer trekt: in Dendermonde mogen partijen tot 35 mensen op de lijst zetten.

Alle namen op de Groen-lijst:

 1. Matthias Coppens
 2. Inge De Bal
 3. Michel Van Driessche
 4. Annelies Zaeytijd
 5. Walther Boeykens
 6. Maaike Tassyns
 7. Roland De Meersman
 8. Larisa Finenko
 9. Filip Vrijders
 10. Iris Uyttersprot
 11. Joris Verhelst
 12. Els Gyssels
 13. Erik Tassyns
 14. Kathy Raes
 15. Bert Lambrecht
 16. Kate Snuczek
 17. Lieke Breuls de Tiecken
 18. Peter Goossens
 19. Robert Vermeersch
 20. Graziella De Ros

Provinciale verkiezingen

Voor de provinciale verkiezingen zal Inge De Bal de lijst trekken voor het district Dendermonde. Op die lijst nog drie andere stadsgenoten: Nicole Uyttersprot staat op plaats 6, Graziella De Ros op plaats 7 en Walther Boeykens op plaats 9.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie