Scheldefeesten presenteren tentoonstelling ‘100 Jaar Titanic’

Baasrode – Het zinken van de Titanic heeft aanleiding gegeven tot tal van verhalen. Er circuleren zowel waarheidsgetrouwe als verzonnen verhalen. De tentoonstelling ‘100 jaar Titanic’ brengt een getuigenis rond de honderste verjaardag van deze ramp. Het gaat om getuigenissen van Vlaamse passagiers, waarvan slechts enkelen de ramp overleefden.

Deze tentoonstelling, een initiatief van de Heemkundige Kring Haaltert, komt speciaal naar Baasrode ter gelegenheid van de Scheldefeesten. ‘100 jaar Titanic’ is te bezichtigen in het Scheepvaartmuseum Baasrode (atelier Van Damme) op zaterdag 15 en zondag 16 september 2012 van 10 tot 18 uur en op dinsdag 18 september (Baasrode jaarmarkt) vanaf 10 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie