SMS Stadsspel op 6 oktober

Dendermonde – JKWB Appels en KWB Dendermonde organiseren voor de tweede keer een sms stadspel. “Voor deze editie spelen we de gezonde rivaliteit tussen Dendermonde en Aalst uit en wordt dit het decor voor een plezant zoekspel in de stad, op basis van het sturen en ontvangen van smsjes”, aldus de organisatoren. Inschrijven is nodig en doe je best voor 30 september. Sms je naam, het gsm-nummer waarmee je deelneemt (één nummer per ploeg) en de naam van je ploeg (maximum 8 tekens) naar 0493 24 71 51. De deelnameprijs bedraagt 2 euro per persoon. Maximum 5 personen per groep. Afspraak op zaterdag 6 oktober om 19 uur in de Mariakring.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord