Zoek

CD&V stelt verkiezingsprogramma voor

Dendermonde – CD&V stelde vorige maandag zijn verkiezingsprogramma voor. De partijafdeling zet de doortrekking van de N41 en de nieuwe gevangenis bovenaan zijn prioriteitenlijst.

Op vlak van cultuur wil men in Dendermonde minstens één museum realiseren “dat de toets van de 21ste eeuw kan doorstaan”. Net als de sp.a in zijn horecaplan pleit ook CD&V voor een bijkomend hotel. “Niet alleen de overnachtingen, maar ook de faciliteiten die een bijkomend hotel kunnen bieden naar de organisatie van conferenties, enz. zijn troeven die CD&V niet onbenut wil laten”, zegt de partij. Het is verder “een topprioriteit (..) om de jeugd aan te sporten te krijgen en aan het sporten te houden.”

CD&V wil ook “eigentijdse kleinschalige speelterreinen in elke deelgemeente/wijk en uitbreiding van het speelterrein aan de site Olympos/Kalendijk”. In het kernprogramma staat eveneens dat men “absoluut voorstander van het behoud van een rusthuis in Baasrode” is.

Lees hier het volledige programma.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie