Topentertainment op de Grote Markt

Dendermonde – In een authentieke spiegeltent op de Grote Markt vindt op vrijdag 23 een comedy avond met Thomas Smith en Seppe Toremans plaats. Zaterdag 24 november treedt er Stijn en Coely op.

Thomas Smith wordt vaak omschreven als de comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Hij staat bekend voor zijn droogkomische observaties gemengd met hilarische uitbarstingen, de simpele dingen van het leven verbonden met harde wetenschap en bovenal veel goeie grappen.

Ook Seppe Toremans dwaalt al jaar en dag rond in de Vlaamse Comedy scène. De onderwerpen waarmee hij in zijn hyperkinetische sets aandraaft, lijken op het eerste zicht niets met elkaar te maken te hebben: liedjes die begin nog einde hebben, incompetente buitenaardse wezens met een buitensporig minderwaardigheidscomplex of muitend kinderspeelgoed, het lijkt allemaal absurd en willekeurig. Hoe dan ook, met deze heren op een podium kan ALLES gebeuren. De eerste rij weze gewaarschuwd. De tweede trouwens ook.

Zaterdag 24 november is Stijn – de Prince van de lage landen – te gast. Omringd door drumcomputers, synths en dansende zwetende lijven, is hij een persoonlijkheid op het podium. Dat vertaalt zich in een constante kwaliteit met hits als ‘Sexjunkie’, ‘Hot & Sweaty’ en ‘Grandaddy’. Entertainment verzekerd.

Na een overtuigend concert op City Sounds begin september komt Coely opnieuw naar Dendermonde. Deze rijzende ster is een Antwerpse met Congolese roots en toch ook een beetje van Dendermonde. Begin 2012 tekende Coely immers bij het Dendermondse label Beatville waarmee ze momenteel werkt aan haar debuutalbum. De eerste single, ‘Ain’t chasing pavements’ (hotshot van Studio Brussel, Push bij JIM, op 1 in Humo’s Arriba lijst), is ondertussen een feit. Met haar krachtige stem en geweldige “naturel” is dit slechts een voorsmaakje van wat er van deze jonge dame verwacht mag worden in 2013.

Tickets: info@city-sounds.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie