‘Ein deutches Requiem’ op 7 december

Dendermonde – Op vrijdag 7 december brengt het Groot Koor en Symfonisch Orkest van het prestigieuze Lemmensinstituut het wereldberoemde werk ‘Ein deutsches Requiem’ van Johannes Brahms in de Onze Lieve Vrouwekerk aan het Kerkplein. Het gezelschap bestaat uit liefst 180 uitvoerders onder leiding van Edmond Saveniers. Solisten zijn sopraan Annelies Van Gramberen (foto) en bas-bariton Werner Van Mechelen. De deuren gaan open om 19.15 uur. Het concert start om 20 uur. De toegang bedraagt 15 euro in voorverkoop en 20 euro aan de kassa. De organisatie is in handen van stadsgenoot Lorenz Meulebroek.

Meer informatie: 052 22 44 00 of lorenzmeulebroek@gmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie