Zoeken

Dynamic organiseert open repetitie en try-out

Dendermonde – Zaterdag 23 februari verzorgt Dynamic Symphonic Band uit Dendermonde in cultureeel centrum in Lebbeke een zongenaamde open repetitie en try-out. Er wordt vanaf 20 uur gerepeteerd en op het einde van de repetitie worden de 2 wedstrijdwerken na elkaar gespeeld. Deze try-out is toegankelijk voor het publiek en de toegang is gratis.

“Deze avond kan u zich een beeld vormen hoe er naar een wedstrijd wordt toegewerkt en kan u de integrale uitvoering al beluisteren. Het is ook een gelegenheid om nadien rustig bij te praten en op de hoogte te komen van de plannen die op stapel staan. Misschien mogen wij u die avond begroeten. En breng gerust familie, vrienden, kennissen of collega’s mee: hoe meer volk, hoe stemmiger de sfeer”, laat dirigent Geert Baetens weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie