Zoek

Oudegemsebaan eind maart opnieuw volledig open voor het verkeer

Oudegem – In september werd ter hoogte van de Oudegemsebaan nummer 82 een wegverzakking vastgesteld. De werken om de onderliggende collector te herstellen, duurden van midden november vorig jaar tot midden februari.

“Bij het cameraonderzoek, waarbij nagegaan werd of de herstellingswerken goed werden uitgevoerd, werd nieuwe schade vastgesteld. De nv Aquafin heeft er onmiddellijk alles aan gedaan om de grootte van de tweede schade vast te stellen, de herstelmethode te bepalen en de voorlopige maatregelen te nemen om de stabiliteit van de omgeving te garanderen. Vanaf dinsdag 19 februari beginnen de herstellingswerken aan de collector en de bovenliggende dienstriool. De werken duren vermoedelijk tot eind maart, bij gunstige weersomstandigheden. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken zal het doorgaand verkeer en het openbaar vervoer niet meer omgeleid worden, maar geregeld worden met verkeerslichten”, laat de stad weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie