Oudegemsebaan eind maart opnieuw volledig open voor het verkeer

Oudegem – In september werd ter hoogte van de Oudegemsebaan nummer 82 een wegverzakking vastgesteld. De werken om de onderliggende collector te herstellen, duurden van midden november vorig jaar tot midden februari.

“Bij het cameraonderzoek, waarbij nagegaan werd of de herstellingswerken goed werden uitgevoerd, werd nieuwe schade vastgesteld. De nv Aquafin heeft er onmiddellijk alles aan gedaan om de grootte van de tweede schade vast te stellen, de herstelmethode te bepalen en de voorlopige maatregelen te nemen om de stabiliteit van de omgeving te garanderen. Vanaf dinsdag 19 februari beginnen de herstellingswerken aan de collector en de bovenliggende dienstriool. De werken duren vermoedelijk tot eind maart, bij gunstige weersomstandigheden. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken zal het doorgaand verkeer en het openbaar vervoer niet meer omgeleid worden, maar geregeld worden met verkeerslichten”, laat de stad weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord