Boekenbeurs in basisschool Bijenkorf

Sint-Gillis – Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart organiseert basisschool De Bijenkorf in Koning Albertstraat 45 een kunsttentoonstelling met werken van de leerlingen en een boekenbeurs met literatuur voor kinderen. Het thema “Voel muziek in techniek” is de leidraad van dit project.

“De kinderen hebben hier rond geknutseld, in de lagere afdeling samen met de grootouders. De resultaten kunnen in de permanente kunsttentoonstelling bewonderd worden. We sluiten het thema feestelijk af met een leerlingenconcert begeleid door pianist Yves Meerschaert en percussionist Danny Van Rietvelde”, aldus het Bijenkorfteam.

Op vrijdag start het optreden van de leerlingen van de lagere afdeling om 15.00 uur, gevolgd door de officiële opening. De tentoonstelling en de boekenbeurs zijn te bezoeken van 15.30 tot 18.00 uur.

Op zaterdag zijn de tentoonstelling en de boekenbeurs open van 14.00 tot 17.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord