Zoek

Dansateljee viert jubileum met grootse dansproductie

Sint-Gillis – De dansschool Dansateljee bestaat twintig jaar en viert dit jubileum met een grootse dansproductie op 11 en 12 mei in het sportcomplex van Sint-Gillis. Het gezelschap breidt zijn aanbod ook uit met nieuwe lessenreeksen. “Dit jaar zijn we, met groot succes, gestart met twee nieuwe lessen: klassiek ballet voor volwassenen en, uniek in de streek, met Ierse tapdans”, laat Myriam Macharis van Dansateljee weten. “We hadden al een selectiegroep die met deze discipline regelmatig optredens verzorgde, maar echte lessen gaven we niet, enkel workshops. Nu werd gestart met een groep voor beginners om de opvolging te verzekeren. Afgelopen najaar kwam er nog een extra les bij: hiphop voor kids.”

Op 11 en 12 mei vindt de tweejaarlijkse show van Dansateljee plaats. “Door de talrijke opkomst bij de vorige show beslisten we deze keer drie voorstellingen te geven”, meldt Myriam. “Onze nieuwe show Embrace gaat over boeiende en verrassende ontmoetingen. Totaal verschillende dansstijlen die elkaar ontmoeten op het podium en tot een symbiose komen”.

De ticketverkoop voor Embrace start op zaterdag 9 maart om 14 uur en verder die volledige week tijdens alle lessen in het sportcomplex Sint-Gillis tot en met 16 maart.

Meer informatie: www.dansateljee.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Veel te laat, omwille van familiale omstandigheden, kom ik met een jubelend applaus voor jullie opvoering van 12 Mei!!!
    De choreografie, de belichting, de costumering, de kleureneffecten, de variatie in dansstijlen, de coordinatie, de gelijktijdigheid met de muziek, het was allemaal top, ruikend aan het professionele. Bravo!!!

Geef een reactie