Zoek

Dansgroep Nele presenteert ArteFacts

Grembergen – Dansgroep Nele presenteert op zaterdag 6 en zondag 7 april zijn jaarlijks dansgala. “We bouwen voort op de ingeslagen weg en brengen een galavoorstelling met een duidelijk concept waarbij ambitie, vernieuwing en durf centraal staan. Na ‘Wonderland’ in 2011 en ‘Essential Times’ in 2012 leggen we wederom de lat hoog en willen we met ‘ArteFacts’ een productie afleveren om ‘u’ tegen te zeggen. We durven nu al stellen dat het gala van 2013 een nieuwe mijlpaal zal vormen in de geschiedenis van Nele en de kwaliteit van de dansers in de spotlights zal plaatsen”, meldt Raf Casier.

“Tijdens Artefacts ontdekt u als toeschouwer het donkere hart van verschillende musea in de wereld tijdens een nachtelijk bezoek. Zodra de zon is ondergegaan, komt een heel andere kant van het museum tot leven. Een oudere, mysterieuzere kant waar feiten en fictie door elkaar lopen en een al even grote indruk nalaten op uw verbeelding als op uw netvlies. Ontdek een facet van musea dat slechts heel weinig mensen kennen, tijdens deze uitnodigende tocht door de vreemdste en meet spookachtige hoekjes en kantjes van deze indrukwekkend gebouwen.”

Voor de meer dan 150 dansers en de 5 choreografen betekent Artefacts een enorme opdracht. Zij krijgen immers de taak het gala in te vullen en vorm te geven. Ze bijten zich echter vast in hun missie, gedreven door hun professionalisme en hun motivatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie