Dendermondse school wil Belgisch record Harlem Shake op zijn naam

Dendermonde – Vrijdag 19 april om 13 uur ondernemen de leerkrachten, het ondersteunend personeel en de leerlingen van ASO Sint-Vincentius Dendermonde een Belgische recordpoging ‘Harlem Shake’. De opbrengst gaat naar de Clemensactie dat op zijn beurt sociale projecten in Congo ondersteunt.

De leerlingen van 3WET gingen een weddenschap aan met de schooldirectie. Als de recordpoging lukt, dan zal de directie het opgehaalde sponsorgeld met 250 euro verhogen.

Momenteel staat het Belgisch record ‘Harlem Shake’ op 501 deelnemers. De school zou dit Belgisch record graag naar meer dan 700 deelnemers brengen.Gerechtsdeurwaarder Jan Anné is bereid om de vaststellingen te komen doen. Dit initiatief kadert in de solidariteitsacties die de school organiseert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord