Cultuurcentrum Belgica start abonnementenverkoop op 5 juni

Dendermonde – De abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen in cultuurcentrum Belgica start nu woensdag 5 juni om 19 uur. “Dan kan je je voorkeur voor volgend seizoen verzilveren in een abonnement. Maar je kan ook wat meer te weten komen over de voorstellingen die je niet meteen bekend in de oren klinken. De programmatoren staan klaar voor meer uitleg en achtergrond en -indien nodig- een duwtje richting avontuur”, aldus het cultuurcentrum. De verkoop van losse tickets start op zaterdag 22 juni vanaf 10 uur. De online verkoop start op maandag 24 juni om 12 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord