Zoek

Het Laar naar finale Agri Olympiade in Frankrijk

Dendermonde – Het BuBaO Het Laar won de scholenwedstrijd Landbouwdesign 2020, een actie van het provinciebestuur. “De leerlingen kregen de opdracht om op een interactieve manier voor te stellen hoe hun klas landbouw in 2020 ziet. De wedstrijd werd gelanceerd in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in de Noord-Franse regio Nord Pas de Calais. In elke regio werd een winnaar uitgekozen. De drie winnende klassen nemen het tegen elkaar op in een Agri Olympiade op 25 juni in het Noord Franse Saint Sylvestre Cappel”, laat gedeputeerde Alexander Vercamer, bevoegd voor landbouw en platteland, weten.

“De Oost-Vlaamse winnaar zijn ‘De Panters’ van Buitengewoon Basisonderwijs (BuBaO) Het Laar in Dendermonde. De leerlingen overtuigden de jury met hun inventieve ‘boerderij’maquette en presenteerden het werk in een leuk filmpje”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie