Het Laar naar finale Agri Olympiade in Frankrijk

Dendermonde – Het BuBaO Het Laar won de scholenwedstrijd Landbouwdesign 2020, een actie van het provinciebestuur. “De leerlingen kregen de opdracht om op een interactieve manier voor te stellen hoe hun klas landbouw in 2020 ziet. De wedstrijd werd gelanceerd in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in de Noord-Franse regio Nord Pas de Calais. In elke regio werd een winnaar uitgekozen. De drie winnende klassen nemen het tegen elkaar op in een Agri Olympiade op 25 juni in het Noord Franse Saint Sylvestre Cappel”, laat gedeputeerde Alexander Vercamer, bevoegd voor landbouw en platteland, weten.

“De Oost-Vlaamse winnaar zijn ‘De Panters’ van Buitengewoon Basisonderwijs (BuBaO) Het Laar in Dendermonde. De leerlingen overtuigden de jury met hun inventieve ‘boerderij’maquette en presenteerden het werk in een leuk filmpje”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord