Volleybalclub Oudegem trekt Franse speelster aan

Leyla Tuifua Oudegem – Volleybalclub Oudegem wil ook volgend seizoen aan de top van de competitie meedraaien en trok daarom al liefst vier nieuwe speelsters aan.

De club haalt onder meer de internationale topper Leyla Tuifua (27) naar Oudegem. “Leyla speelde de laatste twee jaren voor de Franse ProA-clubs Pays d’Aix Venelles en Istres. Ze is bovendien één van de drie spelverdeelsters van de Franse Nationale ploeg”, aldus woordvoerder Wouter Rogiers. “Leyla is al de vierde versterking voor volgend seizoen. We haalden ook Jutta Van de Vyver (16) als spelverdeelster binnen. Zij komt over van Hermes Oostende. Ook Bente Daniels (16), middelblokker en libero Lisa Neyt (19) komen de club versterken. Zij komen respectievelijk over van de Volleybalschool en VDK Gent.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord