Zoek

Fiësta Aaghem verhuist en duurt twee dagen

Oudegem – Fiësta Aaghem, het zuiders openluchtfestival in Oudegem, verhuist naar een nieuwe feestsite aan de Oudegemse sporthal. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli slaan de organisatoren van ’t Pÿl hun tenten en podia een honderd meter verder op langs de Ouburg.

“Dit jaar gaan we al voor de achtste editie van Fiësta Aaghem. De voorbij jaren konden we hiervoor terecht op de basisschool. We zijn het personeel en het oudercomité van de Echoschool daar trouwens heel dankbaar voor. Zowel ons programma als onze bezoekers zijn in die jaren echter sterk gegroeid. Om aan de wensen van onze bezoekers en onze eigen ambities met Fiësta Aaghem tegemoet te komen, zochten en vonden we een nieuwe en grotere festivalsite aan de Oudegemse sporthal”, aldus voorzitter Tom Bogman.

Fiësta Aaghem verhuist dus nauwelijks een honderdtal meter verder, van de basisschool naar de terreinen aan de sporthal. Deze verhuis zorgt voor heel wat voordelen.

“De site aan de sporthal is veel ruimer. We kunnen bijvoorbeeld twee podia plaatsen. We zetten een cavabar en we voorzien een speciaal ‘kinderdorp’ voor de kleinsten. De extra ruimte laat toe om nog meer mensen naar Fiësta Aaghem te halen en tegelijk het comfort voor de bezoekers te verhogen. De grotere site zorgt ook voor een verhoogde veiligheid, iets waar we samen met politie en brandweer nauw op toezien. Zoals elk jaar is het grootste deel van de site overdekt. Een regenbui kan de pret dus niet bederven want iedereen blijft droog”, aldus Steven De Brandt die verantwoordelijk is voor de nieuwe site.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie