Katuit 2013: Indiaan, Mars en Goliath hebben nieuwigheden in petto

Dendermonde – De laatste donderdag van augustus, 29 augustus, dansen Indiaan, Mars en Goliath opnieuw door de straten van Dendermonde. “Naar goede gewoonte hebben Indiaan, Mars en Goliath ook dit jaar weer enkele nieuwigheden in petto. Maar ook traditionele ommegangelementen zoals ’t Schipke, de knaptanden en het kopvlees zijn van de partij. Op de Grote Markt wordt dit alles gecombineerd met een schitterend visueel en muzikaal voorprogramma”, vertelt Patick Segers namens het organiserende Ros Beiaardcomité vzw.

Als je dit spektakel van op de eerste rij wil meemaken, dan kan je vanaf maandag 1 juli in het Stadhuis tribunekaarten kopen. Vanop de tribune op de Grote Markt heb je de beste plaatsen om van de Reuzenommegang en de apotheose met de reuzen te genieten. Een ticket kost 20 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord