Zoek

Michel Van Driessche nieuwe voorzitter Groen Dendermonde

Dendermonde – Net voor het politieke zomerverlof hield ook Groen Dendermonde bestuursverkiezingen. Michel Van Driessche (47) uit Grembergen wordt de nieuwe voorzitter. Michel is al sinds 1999 actief bij de Dendermondse afdeling en was in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 ook campagneleider. Michel Van Driessche is getrouwd en is vader van twee kinderen. Hij werkt als bediende bij een verzekeringsmaatschappij en zit in de Minaraad en Gecororaad.

Als secretaris is Roland De Meersman (53) uit Schoonaarde verkozen, die deze functie al ad-interim vervulde in de eerste helft van 2013. Hij is getrouwd, heeft 5 kinderen en werkt als afgevaardigd bestuurder van de Belgische vereniging Anti-Namaak. Ook hij zit in de Minaraad.

Graziella De Ros, die als voorzitter van Groen Dendermonde haar partij succesvol naar de gemeente- en provincieraadsverkiezingen heeft geleid, stelde zich niet meer kandidaat voor een bestuursfunctie. Graziella zal van de vrijgekomen tijd gebruik maken om zich binnen de Dendermondse afdeling ondermeer te concentreren op het thema sociaal beleid. Daarnaast zal zij zich verder inzetten op de uitbouw van de partij op provinciaal niveau.

De nieuwe bestuursploeg zal prioritair inzetten op uitbreiding van de werking van de partij alsook de stijging van het ledenaantal.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie