Zoek

Johan Vande Lanotte voor ontbijtgesprek in Dendermonde

Dendermonde – Zondag 13 oktober haalt Curieus Dendermonde sp.a vice-eerste minister en minister van economie en consumentenzaken Vande Lanotte naar Dendermonde voor een ontbijtgesprek.

“We nodigen Johan uit om met ons in gesprek te gaan over de actualiteit en ‘Het Vlaanderen van Morgen’, onze visie op Vlaanderen waarover we in december een groot congres organiseren. Johan Vande Lanotte en ikzelf willen met alle Dendermondenaars in gesprek gaan en hun vragen beantwoorden over hoe wij van sp.a Vlaanderen in de toekomst zien”, aldus Bart Van Malderen, fractieleider sp.a Dendermonde en Vlaams Parlement.

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 9 en 10 uur in Brasserie Den Ommeganck op de Grote Markt. Het gesprek zelf zal tussen 10 en 12 uur plaatsvinden. “Uiteraard kan er achteraf nog nagepraat worden. Het gesprek wordt in goede banen geleid door Raf Van Volsem, voorzitter van de Dendermondse jongsocialisten”, meldt Bart Van Malderen nog.

Inschrijven: ferdy.dewolf@telenet.be of op 0475 56 86 41. Toegang is gratis, ontbijten kan voor 6 euro per persoon.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie