Zoek

’t Echt Dérremonds Theaoter keert terug naar ’t Vestje

Dendermonde – ’t Echt Dérremonds Theaoter maakt zich klaar voor de opvoering van het stuk ‘Begot… Begot… Vraa’s op a kot’. Het toneelgezelschap speelt voor de eerste keer sinds lang opnieuw op de Oude Vest.

“We moesten dit jaar noodgedwongen uitkijken naar een andere locatie en uiteindelijk hebben we gekozen voor de vroegere Abdijschool aan de Oude Vest. Het brengt ons terug naar ’t Vestje waar het we ooit zijn gestart in het zaaltje achter kledingzaak Het Pand”, aldus Emiel Ravijts, oprichter en bezieler van ’t Echt Dérremonds Theaoter.

Het gezelschap koos dit jaar voor een blijspel van Maurice Habex. Het stuk werd bewerkt door Emiel Ravijts en vertelt het verhaal van de 45-jarige ambtenaar Mong Vanoppen die al jarenlang getergd wordt door zijn venijnige echtgenote. Na de zoveelste woordenwisseling besluit Mon om niet meer toe te geven aan de klagende woordenstroom van zijn echtgenote. Hij zet de klank ‘af’ en raakt in een diepe droom verzeild. Als je wilt weten hoe het afloopt, dan kan je nog op vrijdag 11, 18 en 25 oktober, zaterdag 12, 19 en 26 oktober en woensdag 23 oktober terecht in het Provinciaal Centrum voor volwassenenonderwijs, ingang langs de poort van de Abdijschool aan de Oude Vest. De voorstellingen starten om 20 uur. De deuren gaan open om 19.15 uur.Allée tot ’t én hey!

Reserveren: 052 21 50 14 of 0475 32 15 96.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie