Amerikanen brouwen bier in Dendermonde

Dendermonde – De organisatoren van de Philly Beer Week in Philadelphia, één van de grootste bierfestivals in de Verenigde Staten, laten elk jaar een festivalbier brouwen in een Belgische brouwerij en dit jaar gingen ze daarvoor aankloppen bij brouwerij Dilewyns uit Dendermonde. Het bier zal in samenwerking met de Amerikaanse brouwerij Dock Street worden gebrouwen. “Deze unieke gebeurtenis zal onze brouwerij op de kaart zetten in de Verenigde Staten en omstreken”, aldus Claire Dilewyns. Donderdag 13 februari brengt een uitgebreide Amerikaanse delegatie een voorbereidend bezoek aan de brouwerij.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord