Zoek

Marktrock strijkt neer in Dendermonde

Dendermonde – De stad en organisator Live Entertainment hebben een principieel akkoord om het muziekfestival Marktrock op 5 en 6 juli in Dendermonde te organiseren.

“In het weekend van 5 en 6 juli zullen de Grote Markt en de Vlasmarkt het decor vormen van een groots tweedaags stadsfestival. Momenteel wordt volop gewerkt aan de samenstelling van een aantrekkelijke affiche met tal van bekende namen. Het belooft een topweekend te worden voor Dendermonde”, meldt Karen Wastijn van de stad Dendermonde.

“Voor de stad Dendermonde past het aantrekken van dit tweedaags evenement in de nieuwe beleidsstrategie. In tijden van besparingen, waarin soms moeilijke keuzes moeten gemaakt worden, dient er ook blijvend geïnvesteerd te worden in waardevolle nieuwe projecten. Zo heeft de stad op het vlak van evenementen de keuze gemaakt om een aantal activiteiten vanaf dit jaar niet meer te hernemen o.a. taptoe, Vlaanderen Feest, parkhappening, selectievere deelname aan allerhande nationale initiatieven, … De besparing die hierdoor gerealiseerd wordt, compenseert ruimschoots de investering in de komst van Marktrock. Het aantrekken van dit festival zorgt bovendien voor een aanzienlijke ‘boost’ op het vlak van stadspromotie en het kan ook zorgen voor extra dynamiek in de stad. De stad Dendermonde en Live Entertainment hopen alvast op een geslaagde editie van Marktrock Dendermonde!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie