Geen BezorgToppers in Dendermonde

Dendermonde – Dendermonde valt uit de boot wat beste bezorgrestaurants betreft. Geen enkel bezorgrestaurant haalt de top vijf van de ‘Award BezorgTopper’.

“Oost-Vlamingen zijn duidelijk tevreden van de bezorgpizzeria’s in hun provincie. De beste bezorgrestaurants van de provincie zijn namelijk Pizza Kalabria en pizzeria La Stella in Aalst. Dankzij gemiddelde scores van respectievelijk 9,3/10 en 9,1/10 op basis van klantenreviews krijgen beide restaurants de award BezorgTopper van Oost-Vlaanderen, uitgereikt door etenbestelwebsite just-eat.be”, aldus de mededeling.

De volledige top 5 van de award BezorgTopper:

1/ Pizza Kalabria in Aalst (9,3)
2/ Pizzeria La Stella in Aalst (9,1)
3/ Turks restaurant Istanbul in Hamme (9,1)
4/ Frituur ’t Wiel in Lokeren (9,0)
5/ Pizza Lounge in Hamme (9,0)

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van just-eat.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord