Search

Sp.a Dendermonde heeft drie kandidaten op verkiezinglijsten

bart van malderen

debat_bartvanmalderen
Dendermonde – Op de sp.a-verkiezingslijsten van Oost-Vlaanderen staan drie Dendermondenaren: Bart Van Malderen, Fanny Biesemans en OCMW-raadslid Gino Bertin.

“2014 wordt een bijzonder belangrijk jaar met de verkiezingen op 25 mei. Die dag beslissen we hoe sociaal Vlaanderen, België en Europa de komende jaren zal zijn. Dat onze kopman, Bart Van Malderen één van de trekkers is van de Vlaamse lijst, is een evidentie. Hij heeft zich de voorbije jaren als fractieleider in het Vlaams parlement meermaals bewezen. Wij staan als afdeling pal achter onze kopman”, aldus Fanny Biesemans, sp.a-voorzitter.

“Ikzelf trek mee de Vlaamse lijst op plaats drie. Op plaats één staat Freya Van den Bossche. Dat ook Fanny (plaats 8) en Gino (plaats 15) een plaats krijgen op de federale lijst, die getrokken wordt door Karin Temmerman, is een goede zaak. Het toont aan dat onze afdeling aan een vernieuwend elan bezig is en ook nieuw talent wordt aangetrokken. Heel wat bevoegdheden worden door de staatshervorming overgedragen naar het Vlaamse niveau. Het is van cruciaal belang dat we Vlaanderen sociaal inkleuren!”, zegt Bart Van Malderen, fractieleider in het Vlaams parlement en de gemeenteraad.

Gino Bertin, OCMW-raadslid: “Ik diende bewust mijn kandidatuur in met als voornaamste doelstelling om vanuit onze afdeling, sp.a en vooral het beleid waarvoor we staan, ten volle te ondersteunen. Vooral op het gebied van de bestrijding van armoede is er op alle niveaus nog veel werk.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie