Zoek

Leerlingen stappen zes kilometer voor water

20140324_wereldwaterdag
Grembergen – De leerlingen van de gemeentelijke basisschool ’t Kraaiennest in Grembergen deden op 22 maart enthousiast mee aan de Wereldwaterdag. Ze vertrokken ’s morgens aan de school en maakten een tocht van 6 kilometer. Elk kind had een rugzakje met daarin een fles water van 1 liter. Op die manier vroegen ze aandacht voor de miljoenen mensen die elke dag gemiddeld 6 kilometer stappen om water te halen voor hun basisvoorzieningen. Schepen van onderwijs Martine Van Hauwermeiren gaf officieel het startschot van de ‘Walk for Water’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie