Kom op tegen Kanker ook in Lebbeke actief

Lebbeke – Onlangs werd in Lebbeke een afdeling van Kom op tegen Kanker opgericht. De nieuwe afdeling vat meteen de koe bij de hoorns en wil volgend jaar deelnemen aan de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker, een nationaal initiatief dat de voorbije jaren uitgegroeid is tot een gigantisch succes.

“Samen met ‘Lebbeke Bruist’ en onder die naam, gaan we dus volgend seizoen deelnemen. Zeker met één ploeg, wellicht met twee”, aldus Renaat namens de initiatiefnemers.

“Elke deelnemende ploeg is echter verplicht om 5000 euro te storten voor Kom op tegen Kanker. Vandaar dat we op iedereen een beroep doen om ons initiatief te doen lukken. Wil je samen met ons een vuist maken tegen kanker, dan kan je dat door ons te sponsoren. Vanaf 40 euro is deze gift fiscaal aftrekbaar.”

Meer informatie : info@lebbekebruist.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord