Rode Duivels opnieuw op groot scherm

Dendermonde – Na het succes van de live uitzendingen van de WK-wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm gaat Luc Van Mol samen met enkele horecazaken de voetballiefhebbers ook verwennen met de kwalificatiewedstrijden van de nationale ploeg in de aanloop naar het EK 2016. De eerste twee wedstrijden worden in de Kerkstraat op groot scherm getoond. Op vrijdag 10 oktober om 20.45 uur vindt België – Andorra plaats en op maandag 13 oktober om 20.45 uur volgt Bosnië-Herzegovina – België. Luc Van Mol hoopt dat de volgende acht wedstrijden van de Rode Duivels op de Grote Markt terecht kunnen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord