Dag van de trage weg op 19 oktober

Grembergen – De ‘Dag van de trage weg’ is een actieweekend op initiatief van de vzw Trage Wegen waarbij burgers, verenigingen en besturen samenwerken om verwaarloosde en verdwenen trage wegen opnieuw open te maken. De dienst groenbeleid en landbouw heeft in samenwerking met de werkgroep Cultureel Patrimonium de elfde landschapsfolder ‘Grembergen: Langs het kerkhof, Molenwegel, Gadijk en Vijfbunderstraat’ uitgewerkt. Op zondag 19 oktober om 14 uur is er de officiële voorstelling van deze nieuwe folder. Om 14.30 uur start een landschapswandeling.

De ‘Dag van de trage weg’ vindt plaats in de stedelijke basisschool ’t Kraaiennest, Rootjensweg 76 in Grembergen. Elke wandelaar krijgt een streekbier of een kop koffie met cake in de school en een portie natuursoep langs het parcours.

Meer info: 052 25 11 28.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord