Hilde Boulanger presenteert nieuwe dichtbundel

Dendermonde – Hilde Boulanger presenteert op zondag 23 november om 11 uur haar nieuwste dichtbundel ‘Als Een Kind’ in zaal Mariakring aan het O.L.V. Kerkplein. Jozef Dauwe, gedeputeerde van cultuur van de provincie Oost-Vlaanderen verzorgt de inleiding. Lieve Devijver, dichter en erelid van Mengmettaal Leuven spreekt met Hilde Boulanger over haar bundel.

‘Als Een Kind’ is een dichtbundel met een boodschap voor volwassenen over jonge kinderen. Hun verrassende, ontwapenende uitspraken en hun spel vertederden de dichteres tot het schrijven van schijnbaar kinderlijke, doch sprankelende fijnzinnige verzen. Natuur en seizoenen versmelten in haar gedichten tot aquarellen met zachte tinten. Genieten als een kind, worden als een kind…

De bundel werd uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Het Punt en het Davidsfonds Dendermonde en kost 15 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord