Radio Beiaard ontvangt Will Ferdy op 27 oktober

Dendermonde – Will Ferdy wordt op maandag 27 oktober verwacht bij Radio Beiaard (106.3 fm). Hij zal vergezeld zijn van Roger Nupie, samensteller en commentator van de documentaire op de succesvolle dvd ‘Mijn Leven’.

Het wordt een gezellige babbel over leven en loopbaan van de man die 66 jaar lang optrad in binnen- en buitenland. Ook zijn verdere artistieke plannen zullen besproken worden, want, al geeft hij geen concerten meer, muziek blijft zijn levensdoel. Vanzelfsprekend worden liedjes uit zijn omvangrijke platencollectie gedraaid. De uitzending loopt van 10 tot 12 uur.

Informatie: www.radiobeiaard.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord