Zoek

Radio Beiaard ontvangt Will Ferdy op 27 oktober

Dendermonde – Will Ferdy wordt op maandag 27 oktober verwacht bij Radio Beiaard (106.3 fm). Hij zal vergezeld zijn van Roger Nupie, samensteller en commentator van de documentaire op de succesvolle dvd ‘Mijn Leven’.

Het wordt een gezellige babbel over leven en loopbaan van de man die 66 jaar lang optrad in binnen- en buitenland. Ook zijn verdere artistieke plannen zullen besproken worden, want, al geeft hij geen concerten meer, muziek blijft zijn levensdoel. Vanzelfsprekend worden liedjes uit zijn omvangrijke platencollectie gedraaid. De uitzending loopt van 10 tot 12 uur.

Informatie: www.radiobeiaard.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie