Search

Tetterende Tiretten houden stikmarathon voor goed doel

De Tetterende Tiretten houden stikmarathon

De Tetterende Tiretten houden stikmarathon
Dendermonde – Het Dendermonds stikcollectief De Tetterende Tiretten zet in samenwerking met cultuurcentrum Belgica tijdens het Halloweenweekend een heuse stikmarathon op ten voordele van vzw Vergeet De Kinderen Niet. De stikkende dames zullen een volledige dag onafgebroken bandwerk leveren in het Huis Van Winckel tijdens ‘Cabaret Tiret’, waarna zij alles te koop willen aanbieden op het ‘Wintering’ lichtfestival van Belgica op zaterdag 13 december.

“We zijn niet aan ons proefstuk toe als het op het steunen van een goed doel aankomt”, klinkt het bij De Tetterende Tiretten. “Alleen pakken we het nu wel grootser aan en komen we ook echt naar buiten met onze actie voor Music For Life 2014”.

De bal ging aan het rollen na een inzameling van kleding door een van hun leden voor de vzw Vergeet De Kinderen Niet. “Onderling hadden we het wel al eens gehad over een nieuwe actie maar door MFL kwam alles in een stroomversnelling terecht”, vertelt Lieve Van Roey. “We moesten plots dringend ons idee vorm geven en in actie schieten.”

De Tetterende Tiretten kunnen gelukkig rekenen op een goede samenwerking met Cultuurcentrum Belgica. De dames zijn nu nog druk bezig met het overtuigen van sponsors en BV’s maar hopen nu al op jullie morele en financiële bijdrage.

“De mensen mogen ons komen bekijken op vrijdag 31 oktober vanaf 16 uur terwijl we in ware cabaretstijl voor het raam aan onze naaiprojecten werken. Cabaret Tiret vonden we dan ook een heel passende naam voor onze actie. Vanaf zaterdag 1 november kunnen geïnteresseerden al creaties van de stikmarathon kopen. Wie er tijdens die marathon niet bij kan zijn, is van harte welkom op zaterdag 13 december aanstaande. We zullen tijdens ‘Wintering’ alle andere creaties verder verkopen en hopen dan ook op een massale opkomst voor het goede doel”, besluit Lieve.

Cabaret Tiret voor het goede doel vindt plaats van vrijdag 31 oktober om 16 uur tot zaterdag 1 november om 16 uur in Huis Van Winckel, Kerkstraat 28 in Dendermonde.

(Foto: http://tetterendetiretten.blogspot.be/)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie