Nieuwjaarsreceptie op 11 januari

grote markt

Dendermonde – Het stadsbestuur nodigt alle Dendermondenaren uit om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten op de Grote Markt op zondag 11 januari vanaf 11 uur.

“Het is amper te geloven maar 2014 ligt bijna achter ons. Het was een druk jaar waarin heel wat stadsdiensten het beste van zichzelf hebben gegeven voor onze inwoners. Vele dossiers werden gewikt en gewogen en uiteindelijk beslist. Tal van activiteiten vonden plaats. (..) Ze worden georganiseerd om in te spelen op de noden die er zijn binnen onze stad, zijn deelgemeenten of de hele samenleving. Zij zijn bedoeld om het leven van onze burgers kwaliteitsvoller en aangenamer te maken. Ik hoop dat het stadsbestuur daar in grote mate in geslaagd is. In die geest wens ik u allen een deugddoende eindejaarsperiode toe”, schrijft burgemeester Buyse in het Stadsmagazine.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord