Subsidies voor sporters met een handicap

Dendermonde/Lebbeke – Het provinciebestuur geeft voor meer dan 89 000 euro subsidies aan organisaties die sporten voor personen met een handicap, de zogenaamde G-sporten, bevorderen. Gedeputeerde Hilde Bruggeman, bevoegd voor sport: “Met deze subsidies willen we het G-sportaanbod in Oost-Vlaanderen verhogen. Zo krijgt iedere Oost-Vlaming de kans om aan sport te doen in zijn buurt.” Voor Dendermonde en Lebbeke gaat het om Aquarius Zwemclub Lebbeke, Feniks Dendermonde, GymMAX vzw Dendermonde en ShaMoDo It Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord