Zoek

Subsidies voor sporters met een handicap

Dendermonde/Lebbeke – Het provinciebestuur geeft voor meer dan 89 000 euro subsidies aan organisaties die sporten voor personen met een handicap, de zogenaamde G-sporten, bevorderen. Gedeputeerde Hilde Bruggeman, bevoegd voor sport: “Met deze subsidies willen we het G-sportaanbod in Oost-Vlaanderen verhogen. Zo krijgt iedere Oost-Vlaming de kans om aan sport te doen in zijn buurt.” Voor Dendermonde en Lebbeke gaat het om Aquarius Zwemclub Lebbeke, Feniks Dendermonde, GymMAX vzw Dendermonde en ShaMoDo It Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie