Burgemeester Piet Buyse: “Geef elkaar een dikke knuffel”

nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarsreceptie grote markt
Dendermonde – De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de stad Dendermonde startte deze voormiddag met een ingetogen moment waarbij de slachtoffers van de brutale geweldplegingen in Frankrijk werden herdacht.

Burgemeester Piet Buyse: “De fundamenten van onze samenleving werden aangevallen. We mogen echter niet terugplooien op onszelf, maar moeten samenkomen zoals vandaag.” Journaliste Nele Dooms en politieman Koen Van Renterghem spraken de aanwezigen toe naar aanleiding van de gebeurtenissen in Frankrijk. Burgemeester Buyse besloot zijn toespraak met de opmerkelijke oproep elkaar een dikke knuffel te geven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord