Search

Tomas Roggeman wordt nationaal voorzitter Jong N-VA

tomas roggeman

Oudegem – Tomas Roggeman werd gisteren verkozen tot nationaal voorzitter van Jong N-VA. Hij volgt Ralph Packet op. Jong N-VA is vertegenwoordigd in 150 gemeente en telt meer dan 4.000 leden. De politieke jongerenbeweging is hiermee de grootste in Vlaanderen.

“De lokale besturen van Jong N-VA werden de voorbije maanden vernieuwd. Als afsluiter van dat proces van interne democratie werd vandaag een nieuw nationaal bestuur van Jong N-VA verkozen tijdens een ledencongres te Brussel”, meldde Jong N-VA gisteren op zijn website.

“Net wij als jongeren moeten nieuwe ideeën lanceren en de agenda bepalen. Verder vind ik het belangrijk dat we de lokale afdelingen en de leden zo veel mogelijk betrekken. De werking van Jong N-VA moet van onderuit vorm krijgen. Ten slotte: de volgende verkiezingen zijn de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Die moeten we nu al voorbereiden. We willen overal sterke jongerenkandidaten aanbieden”, laat Tomas Roggeman weten.

Foto: Wouter Rogiers

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie