Studentenclub Moeder Inter Nos bestaat 60 jaar

inter nos

Lebbeke – Sinds de oprichting in 1954 door Etienne Heuvinck en Etienne Abbeloos heeft Lebbeke zijn eigen studentenclub. Het doel van Moeder Inter Nos is en blijft om alle mannelijke studenten uit Groot-Lebbeke die studeren aan verschillende universiteiten en hogescholen in België of daarbuiten op geregelde tijden samen te brengen bij allerhande activiteiten.

“De belangstelling voor studentenclubs is echter de voorbije jaren serieus gedaald en dat merken we ook bij onze Lebbeekse studentenclub. Desalniettemin bestonden we vorig jaar al 60 jaar”, zegt Vincent De Wolf. De hoogstudentenclub viert dit op 28 maart met een lustrumbal in het Kasteel van Lebbeke. De leden die geen uitnodiging kregen, worden opgeroepen om hun actuele adresgegevens over te maken via vincentdewolf@mail.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

Geef een reactie