Rode Duivels op groot scherm in Appels

Appels – Omwille van de hinder in het stadscentrum verhuist organisator Luc Van Mol het supportersdorp voor de Rode Duivels van de Kerkstraat naar ’t Zand in Appels. Zeker de volgende twee wedstrijden worden daar op groot scherm gebracht. Op zaterdag 28 maart om 20.45 uur supportert men voor de Duivels tijdens de thuiswedstrijd tegen Cyprus. Op dinsdag 31 maart verwacht Luc Van Mol supporters vanaf 20.45 uur voor de match Israël – België. De toegang tot het supportersdorp op ’t Zand is gratis. Alle dranken worden aan 1,50 euro aangeboden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord