Rugbyjunioren behalen titel na heuse thriller

rugby

Sint-Gillis – Afgelopen zaterdag waren alle ogen gericht op de bekerfinale in de hoogste rugbyafdeling. Helaas kon Rugbyclub Dendermonde de buit niet binnenhalen. Waterloo bleek op de kleine Heizel in Brussel een maat sterker.

Goed nieuws is er van de junioren (U19) die op zaterdag 28 maart, na een heuse thriller, de titel konden verzilveren. In een rechtstreeks titelduel tegen Ottignies won de club met het allerkleinste verschil (7-6), en maakten zo meteen de laatste competitiewedstrijd tegen XV Picard overbodig. Champagne en vuurwerk waren hun deel, want in Dendermonde wacht men al meer dan 10 jaar op deze promotie naar de Top 8. Volgend jaar speelt DRC voor het eerst sedert lang met àlle categorieën in de hoogste afdeling.

(foto: Rugbyclub Dendermonde)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord