Beestige derde editie van gezinsfestival Koekenaap

koekenaap

Appels – Jong KWB Appels stelt apetrots het programma van zijn derde gezinsfestival ‘Koekenaap’ voor. “Het wordt een beestige editie”, zegt Thomas Verwaeren, die samen met Liesbet Senepart instaat voor de programmering van het festival. “We konden drie topvoorstellingen strikken waar jong en oud wild van zullen zijn. ‘Fijnbesnaard op Safari’ is een interactieve voorstelling vol liedjes en dierengeluiden. Circustheater Vladimir brengt dan weer een spectaculaire circusvoorstelling die je letterlijk mee neemt naar hilarische hoogten. Tot slot stelt Meneer Zee zijn droomproject ‘Bakkamishibaik’ voor.”

Dit jaar zorgt Koekenaap voor extra randanimatie. De trekpleister wordt Gerard den Olifant, een levensgrote klim- en klauterolifant. Daarnaast zijn er ook doorlopend verschillende workshops waarin kinderen kriebelbeestjes kunnen leren kennen of dierenmaskers kunnen maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord