Zoeken

Lebbeeks dorpsplein wordt televisiestudio

anne

Lebbeke – Anne, de muziekzender van Proximus, strijkt op zondag 7 juni neer op de Grote Plaats in Lebbeke en brengt 35 nationale en internationale artiesten mee. “We hebben onmiddellijk op deze kans ingetekend om de Lebbeekse bevolking een unieke namiddag en avond te bezorgen”, zegt burgemeester Francois Saeys.

“Anne is de thuisbasis voor alle artiesten van bij ons. Meer dan vijf jaar geleden werd de zender opgestart als een samenwerking tussen Medialaan en Proximus.
Vandaag bijna zes jaar later is de zender een vaste waarde in de top tien van meest bekeken zenders”, zegt Stephanie Planchon, stationmanager van anne. En zo komt anne op zondag 7 juni naar Lebbeke om het programma “anne zomert” op te nemen. “De Grote Plaats wordt een grote televisiestudio voor een dag”, vertelt productieleider Marc Goossens. “We hebben gepoogd een uniek kader te creëren. We hopen op goed weer en dan kunnen we misschien wel enkele duizenden toeschouwers in Lebbeke krijgen. Het zal een unieke belevenis worden voor de gemeente.” “We kunnen inderdaad topartiesten aanbieden. Alle namen zijn nog niet bekend maar Jan Smit, Nicole & Hugo, Robby Longo, Ghost Rockers, Lindsay, Bart Herman, Swoop en nog veel meer zullen inderdaad van de partij zijn. Van deze opnames maken we vier afleveringen die dan elke dag in juli, augustus en september zullen te zien zijn op anne. De presentatie is zoals steeds in handen van Gene Thomas”, voegde Stephanie Planchon er nog aan toe.

Wie dus mee wil genieten van het spektakel moet op zondag 7 juni naar de Grote Plaats in Lebbeke. De opnames starten vanaf 17 uur. De toegang is gratis. Check zeker anne.be voor meer info en artiesten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie