Search

Herman Van Holsbeeck op eerste Legends Days

kavd

Dendermonde – KAV Dendermonde verwacht op zijn eerste Legends Days op zaterdag 20 juni een pak oud-spelers, trainers en medewerkers. “Meer dan 100 oud-spelers hebben hun aanwezigheid al bevestigd”, aldus Patrick Arbyn.

Herman Van Holsbeeck, huidige manager van RSC Anderlecht, zal van de partij zijn. “Herman speelde twee seizoenen met ons in derde klasse, van 1974 tot 1976, daarna vertrok hij naar Stade Leuven. Het is algemeen geweten dat hij den AVD zeer genegen is en dat blijkt andermaal vandaag”, meldt Arbyn.

“KAVD heeft ook oud-spelers die bekend zijn in voetbalmiddens tot ver buiten de regio. Filip Joos, voetbalcommentator bij de nationale televisiezender Sporza, voetbalde van 1993 tot 1995 als spits in het eerste elftal van KAVD.” Hij zal ook aan wezig zijn.

Patrick Arbyn: “Marcel De Cock was de centervoor van KAVD in de jaren ’60 en maakte meer dan 100 doelpunten. Hij werd vier keer topschutter en werd tweemaal kampioen.”

“Ook oud-jeugdtrainer Kamilleke Van den Meersch zal aanwezig zal zijn op de reünie. Hij kwam in 1975 naar KAVD en was er 10 jaar lang trainer van véle jeugdspelers. Kamiel is een begrip bij KAVD en het zal velen plezier doen hem nog eens terug te zien. Ook oud-trainer Antoon Pfaff zal aanwezig zal zijn. Pfaff was in de jaren ’80 trainer van het eerste elftal met als hoogtepunt de kampioenstitel in eerste provinciale in het seizoen 1989-1990.”

Wie graag meer wil weten over deze eerste eerste Legends Days kan terecht op de website van KAVD.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie