Verkeershinder tijdens werken Noordlaan

noordlaan

Dendermonde – Het Vlaams gewest liet het stadsbestuur weten dat het wegdek van de Noordlaan zal vernieuwd worden vanaf maandag 22 juni. Het gaat over de strook van het kruispunt Noordlaan-Gentsesteenweg tot het kruispunt Noordlaan-Kasteelstraat. De werken zullen een drietal weken duren.

“Aangezien de Noordlaan een belangrijke as is voor doorgaand verkeer alsook alsook een belangrijke toegangsweg naar het stadscentrum, verwachten we opmerkelijke verkeershinder”, meldt het bericht.

Het advies van het stadsbestuur is duidelijk: “De kernboodschap is enerzijds de Noordlaan zoveel mogelijk vermijden en anderzijds wie het stadscentrum wil bereiken, dit best kan doen met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet (eventueel vanaf een randparking)”.

Klik hier voor meer informatie.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord