Zoek

’t Botterken wint beker van België krachtbal

't botterke

Baasrode – Krachtbalclub ’t Botterken Baasrode won zondag 31 mei de bekerfinale krachtbal in Dudzele.

“Het organiserende en voor eigen volk spelende Noordster Dudzele stond op volle sterkte, inclusief sterspeler Bjorn Ballegeer. Baasrodetrainer Patrick Windey zette zijn ‘winning four’ uit de halve finales op het veld. Kevin Segers, op de barragepositie en deze kreeg ook de laatste worp, de afwerker van dienst dus. Vleugelspelers Kevin Grieve (worp 2) en Ewoud Augustus zorgde voor de opbouw. Achterman en sluitstuk Timo Florkin (1e worp) moest de aanvallen op gang brengen. Reindert Van Reusel en Sonny Mahy startten op de bank”, aldus Jimmy Florkin.

“Dudzele werd op voorhand getipt als favoriet, zeker gezien Baasrode de laatste weken soms toch op zoek was naar zijn betere krachtbal en het vooral een thuisreputatie heeft. Maar Baasrode won uiteindelijk verdiend met 20-25!”

Het fluitsignaal zorgde voor gekke beelden en een overgelukkige club dat zijn dertigste verjaardag viert met zijn allereerste Beker van België!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie